Gerinctorna Egészséges Vendégeinknek

A gerinctorna gyakorlatok célja, hogy megelőzzük, illetve megszüntessük a gerincbántalmakat, melyek a modern életmód következtében előbb-utóbb szinte mindenkinél kialakulnak. A rendszeres gerinctorna gyakorlatok ezen kívül sokat segítenek a helyes testtartás kialakításában és az ízületkímélő mozgáskultúra elsajátításában.

 

A Gerinctorna Célja

Gerinctorna egészséges vendégeinknek

Vendégeink általában az alábbi célok egyikével érkeznek gerinctorna edzéseinkre:

  • Testtartásukat szeretnék javítani.
  • Ülőmunkát végeznek.
  • Egyoldalú fizikai munkát végeznek.
  • Kisebb súlyfeleslegük van.
  • Kismértékű gerinc- és/vagy ízületi panaszoktól szenvednek.
  • Mozogni szeretnének, de egészségük maximális megóvása mellett tennék ezt.

 

Az Egyes Gerinctorna Edzések

A csoportos gerinctornaórák 60 percesek. A gerinctorna gyakorlatok 10-15 perces bemelegítéssel indulnak. Ezután körülbelül 30 percig speciális gerinctorna gyakorlatok következnek. A gerinctorna órák nyújtással, relaxációval végződnek.
A csoportos gerinctorna órákat gerinc trénerek tartják. Rendszerint 4-6 vendégünk vesz részt egy-egy ilyen edzésen.

Árak, Előzetes Állapotfelmérés

Gimnasztika óráink több alkalomra szóló bérlettel és egy alkalomra szóló belépővel egyaránt igénybe vehetők. 10 alkalmas gimnasztika bérlet 22 000 Ft-os áron, az egy alkalomra szóló belépő 2 450 Ft-ért váltható. A gimnasztika bérletek érvényessége 3 hónap, és vendégeink azon egységünkben, ahol a bérletet megváltották –  a TRX órákon kívül –  bármilyen csoportos gimnasztika órán részt vehetnek vele . A gimnasztika órákra a belépő egészségpénztári kártyával és SZÉP kártyával is megváltható.

Vendégeinknek azt javasoljuk, hogy kérjenek személyi gerinc állapotfelmérést a gerinctorna gyakorlatok edzések megkezdése előtt, hogy ki tudjunk szűrni minden egészségügyi kockázatot.

 

Bővebb információk: