Kismamatorna

A kismamatorna foglalkozásokat kifejezetten állapotos hölgyek számára fejlesztettük ki a DAVID Gerincklinikán. A kismamatorna foglalkozások alatt kifejezetten ügyelünk a születendő gyermek biztonságára.

 

A Kismamatorna az Alábbiakban Segít a Leendő Anyukáknak

  • Javítja a kismama közérzetét a terhesség alatt.
  • Megelőzi vagy megszünteti, de legalábbis nagyban csökkenti a várandósság alatt gyakori gerinc-, derék-, hát- és nyaki fájdalmakat.
  • Megkönnyíti a szülést.
  • Segít abban, hogy szülés után az újdonsült anyukák hamarabb visszanyerjék alakjukat, kondíciójukat, lelki egyensúlyukat.

 

A Gyermek Biztonsága a Kismamatorna Alatt

A magzat biztonsága elsődleges szempont a kismamatorna alatt. Két dolog garantálja azt, hogy semmiképpen ne essék baja a születendő gyermeknek.

Egyrészt az, hogy a kismamatorna megkezdése előtt kötelező a gyógytornász konzultáció, hogy kiszűrjünk mindenféle kockázatot. A DAVID Gerincklinika gyógytornásza tüzetesen felméri a kismama testtartását, izomrövidüléseit, ízületi mobilitását, vérnyomását, vizsgálja a kórtörténetét, áttanulmányozza az orvosi leleteit.

A másik garancia a gyermek biztonságára az, hogy a kismamatorna teljes ideje alatt szakképzett gyógytornász felügyeli a kismamákat.

 

A Kismamatorna Menete és Ára

A kismamatorna a terhesség 12. hetétől ajánlott, és egészen a 37. hétig lehet végezni. A kismamatorna alkalmanként 60 percig tart; és akkor a leghatékonyabb, ha hetente legalább két alkalommal részt vesznek rajta.

Kismama tornaóráink több alkalomra szóló bérlettel és egy alkalomra szóló belépővel is igénybe vehetők. 10 alkalmas torna bérletet 22 000 Ft-ért, egy alkalomra szóló belépőt pedig 2 450 Ft-ért válthatnak. A bérletek 3 hónapig használhatók fel, és a TRX órákon kívül bármilyen csoportos gimnasztika órára érvényesek abban az egységünkben, ahol a bérletet megváltották.  A kismamatorna megkezdése előtt a leendő anyukának szükséges gyógytornász konzultáción részt vennie; a gyógytornász konzultáció ára 13 200 forint. A kismamatornához egészségpénztári kártyáját és SZÉP kártyáját egyaránt felhasználhatja.

Kérjük, a gyógytornász konzultáción mutassa be minden orvosi leletét, illetve várandós kiskönyvét. A kismamatorna foglalkozásokra pedig érdemes kényelmes sportruházatot hoznia.

Azt tanácsoljuk, hogy szülés után se hagyja abba a mozgást, és vegyen részt a DAVID Gerincklinika más egyéni vagy csoportos foglalkozásain.

 

Bővebb információk: