fbpx

Stretching

A DAVIG Gerincklinika stretching órái nyújtó és relaxációs gyakorlatokból állnak. Azoknak ajánljuk, akik elégedettek egészségi állapotukkal, viszont meg szeretnék őrizni vagy fokozni szeretnék hajlékonyságukat, illetve hatékony módszert sajátítanának el a stressz oldására.

 

A Rendszeresen Végzett Stretching Gyakorlatok Előnyei

  • Segít elkerülni izmai megrövidülését, oldja a meglévő izommerevséget és izomgörcsöket, mivel javítja az izmok vérellátását.
  • Ugyancsak hozzásegít az izmok regenerálódásához egy-egy megterhelő edzés után, illetve kiiktatja a sportolás utáni izomlázat, illetve csökkenti a sportsérülések kockázatát.
  • Megelőz számos gerinc- és mozgásszervi panaszt azáltal, hogy növeli az ízületek mozgásterjedelmét és a gerinc ruganyosságát.
  • Kiküszöböli a stressz kártékony hatását, ugyanis megszünteti a stressz okozta tónusos izomfeszülést.

 

A Streching Órák Árai és Egyéb Információk

A stretching órákat a DAVID Gerincklinika szakképzett trénere tartja. Rendszerint 6-8 vendég vesz részt egy-egy foglalkozáson. Egy stretching óra 60 percig tart.

Gimnasztika óráink több alkalomra szóló bérlettel és egy alkalomra szóló belépővel is igénybe vehetőek. Thököly úti egységünkben a 10 alkalmas gimnasztika bérlet 16 000 Ft, az egy alkalomra szóló belépő 1 800 Ft. Az Apor Vilmos téri klinikánkon a 12 alkalmas gimnasztika bérlet 18 000 Ft, az egy alkalomra szóló belépő 1 800 Ft. A gimnasztika bérletek 3 hónapig érvényesek, és a TRX órákon kívül bármilyen csoportos gimnasztika órákra felhasználhatók abban az egységünkben, ahol a bérletet váltották. A gimnasztika órákra a belépőt egészségpénztári kártyával és SZÉP kártyával is tudják .

Tanácsos a stretching gyakorlatok elkezdése előtt személyi gerinc állapotfelmérést végezni, hogy elkerüljünk bármilyen egészségügyi kockázatot.

 

Bővebb információk: