Stretching

A DAVIG Gerincklinika stretching órái nyújtó és relaxációs gyakorlatokból állnak. Azoknak ajánljuk, akik elégedettek egészségi állapotukkal, viszont meg szeretnék őrizni vagy fokozni szeretnék hajlékonyságukat, illetve hatékony módszert sajátítanának el a stressz oldására.

 

A Rendszeresen Végzett Stretching Gyakorlatok Előnyei

  • Segít elkerülni izmai megrövidülését, oldja a meglévő izommerevséget és izomgörcsöket, mivel javítja az izmok vérellátását.
  • Ugyancsak hozzásegít az izmok regenerálódásához egy-egy megterhelő edzés után, illetve kiiktatja a sportolás utáni izomlázat, illetve csökkenti a sportsérülések kockázatát.
  • Megelőz számos gerinc- és mozgásszervi panaszt azáltal, hogy növeli az ízületek mozgásterjedelmét és a gerinc ruganyosságát.
  • Kiküszöböli a stressz kártékony hatását, ugyanis megszünteti a stressz okozta tónusos izomfeszülést.

 

A Streching Órák Árai és Egyéb Információk

A stretching órákat a DAVID Gerincklinika szakképzett trénere tartja. Rendszerint 6-8 vendég vesz részt egy-egy foglalkozáson. Egy stretching óra 60 percig tart.

Gimnasztika óráink több alkalomra szóló bérlettel és egy alkalomra szóló belépővel is igénybe vehetőek. 10 alkalmas gimnasztika bérlet 22 000 Ft, az egy alkalomra szóló belépő 2 450 Ft. A gimnasztika bérletek 3 hónapig érvényesek, és a TRX órákon kívül bármilyen csoportos gimnasztika órákra felhasználhatók abban az egységünkben, ahol a bérletet váltották. A gimnasztika órákra a belépőt egészségpénztári kártyával és SZÉP kártyával is tudják .

Tanácsos a stretching gyakorlatok elkezdése előtt személyi gerinc állapotfelmérést végezni, hogy elkerüljünk bármilyen egészségügyi kockázatot.

 

Bővebb információk: