TRX Edzés

A TRX gerinc foglalkozás bárkinek ajánlott, aki fejleszteni szeretné a törzsizomzatát. Az edzés során kiemelt figyelmet kapnak a mélyhátizmokat erősítő feladatok és a mobilitást fejlesztő dinamikus gyakorlatok. A TRX mellett más egyéb eszközökkel – pl. súlyzóval – teszi a tréner még sokoldalúbbá az órai munkát.

A TRX edzés során egy felfüggesztett hevederrendszer igénybevételével, a saját testsúlyunkat használva fejleszthető az állóképesség, a koordináció, a hajlékonyság és a törzsizmok stabilitása. A módszert az amerikai haditengerészetnél fejlesztették ki. A gyakorlatok közben a felhasználó kezét vagy lábát a felfüggesztett heveder tartja, miközben a másik végtaggal a talajon támaszkodik, ellenállásként pedig a saját testsúlyát használja. A módszer bármilyen edzettségi szint mellett alkalmazható.

 

A TRX Edzéssel Kapcsolatos Egyéb Tudnivalók

A DAVID Gerincklinika TRX edzései kizárólag a Thököly úti egységben, előzetes bejelentkezés után vehetőek igénybe. Az edzéseket szakképzett trénereink tartják. Egy-egy foglalkozáson maximum 8 fő vehet részt. Az első, ún. próbafoglalkozás ára 2 450 Ft. Ezt követően 10 alkalmas TRX bérlet megvásárlásával lehet részt venni az órákon. A 10 alkalmas TRX bérlet 4 hónapig érvényes, ára 22 000 Ft. A bérlet SZÉP kártyával és egészségpénztári kártyával is megvásárolható.

A TRX edzésekre előzetes bejelentkezés alapján tudjuk fogadni vendégeinket. Legkésőbb 12 órával az edzés előtt lehet lemondani a részvételt anélkül, hogy az alkalom levonásra kerülne a bérletből.

A TRX edzésekre bejelentkezni a 06-1-220-05-97 vagy 06-30-618-96-44 telefonszámokon, illetve személyesen a Thököly út 156. szám alatti egységünk recepcióján lehet.

A TRX edzéseken való részvétel előtt javasoljuk, hogy vegyen részt személyi gerinc állapotfelmérésünkön annak érdekében, hogy minden egészségügyi kockázatot ki tudjunk szűrni.