Tréning

A DAVID Gerincklinika tréningjeit akkor ajánljuk Önnek, ha kisebb gerinc- vagy más mozgásszervi panaszai vannak, vagy alapvetően egészséges, és az alábbiak egyike igaz Önre:

  • Fogyni szeretne.
  • Biztonságosan, egészségének megőrzésére maximálisan ügyelve szeretne sportolni.
  • Javítaná állóképességét, terhelhetőségét.
  • Exkluzív környezetben szeretne mozogni.
  • Úgy és azzal szeretne sportolni, akivel Ön akar.
  • Kismama, és minél hamarabb formába szeretne kerülni.

A DAVID tréningek tökéletesen személyre szabott, tudományosan megalapozott edzésprogramok. A gerinc gyakorlatok a tréningek többsége során a speciálisan ebből a célból fejlesztett DAVID gépeken zajlik. A tréningek egy része személyi, másik része pedig csoportos; a csoportos tréningeken általában 6-8 fő sportol egy időben. A gerinc gyakorlatok végrehajtását szakképzett trénereink, egyes esetekben gyógytornászaink felügyelik.

Tréningek fajtái

A DAVID gerinc módszertanon alapuló gerinc tréninget ajánljuk kisebb derék-, hát-, nyaki, gerincfájdalom vagy mozgásszegény életmód esetén, illetve jelenleg sérülésmentes sportolóknak. A DAVID gerinc tréning során végzett gerinc gyakorlatok mögött több mint 20 éves klinikai kutatás és fejlesztés áll.

Az önálló gerinc tréninget csak egészséges vendégeinknek kínáljuk. Az önálló gerinc tréning keretei közt – tréner segítségével – gerinc gyakorlatok bármikor végezhetők a DAVID gépeken.

A személyi edzésen részt vevők fejlődésére a saját maguk által választott tréner ügyel. Személyi edzőjük felügyeletével a DAVID Gerincklinika bármely eszközét használhatják gerinc gyakorlatok végzésére, így a DAVID gépeket, a fitnesz, gyógytorna és kardio gépeket egyaránt.

A kismama tréning újdonsült anyukáknak ajánlott a szülés utáni 6. héttől. A gerinc gyakorlatok által a kismama tréning megszünteti vagy csökkenti a várandósság alatt kialakult gerinc- és mozgásszervi panaszokat, és segít nekik minél hamarabb visszanyerni alakjukat és állóképességüket.

Egyéb információk a tréningekről

Mivel a tréningek teljes mértékben testre szabottak, a tréningek, gerinc gyakorlatok megkezdése előtt minden vendégünknek szükséges részt vennie a DAVID Gerincklinika személyi gerinc állapotfelmérésén. A gerinc, valamint a szív- és érrendszer átfogó állapotfelmérése objektív, számszerű információkkal szolgál az Ön egészségi állapotáról. Az analízis eredményeként vagyunk képesek kizárni mindenféle egészségügyi kockázatot.

Bővebb információk: