Kismama Tréning

A DAVID Gerincklinikán a Kismama Tréning az Alábbiakban Segít az Újdonsült Anyukáknak

  • A várandósság alatt kialakult ízületi, derék-, hát- és nyaki fájdalmakat megszünteti, vagy nagymértékben csökkenti, ideértve az ún. terhességi derékfájás tüneteit.
  • A közérzetet javítja azzal, hogy csökkenti az újdonsült anyukára háruló stresszt.
  • Hozzájárul ahhoz, hogy a kismamák minél hamarabb visszanyerjék alakjukat, állóképességüket, és jobban tudják ellátni a gyermekükkel kapcsolatos teendőket.

Amennyiben még szülés előtt áll, nem a kismama tréning, hanem a kismamatorna jelenti Ön számára a megoldást.

A Kismama Tréning Menete

A kismama tréning egyes foglalkozásai 60 percig tartanak.

A 20 perces bemelegítés alatt különféle kardio gépeken felkészítjük az izmokat, ízületeket, a szív- és érrendszert a fizikai igénybevételre. A kardio gépek közül elliptikus trénert, teremkerékpárt, futógépet és evezős ergométert használnak a kismama tréning résztvevői.

A kismama tréning következő része a DAVID gépeken végzett irányított gyakorlatok. Kismama tréningeken 8 féle DAVID gépet használunk, melyek a test valamennyi főbb izomcsoportját megmozgatják. A gépek mellett eszközös – például fitt ball és gumikötél – gyakorlatok egészítik ki a foglalkozások központi részét.

A tréninget 20-30 perces nyújtással és relaxációval fejezzük be.

A kismama tréning kiegészítő információi:
A kismama tréninget az anyukák kizárólag orvosi ajánlással és orvosi jóváhagyással végezhetik, legkorábban a szülés utáni 6. héttől. A foglalkozásokat speciálisan képzett tréner tartja.

A kismama tréning előtt szükséges egy teljes körű személyi gerinc állapotfelmérés, hogy kiszűrjünk bármiféle egészségügyi kockázatot, illetve összeállíthassuk az Ön számára leghatékonyabb, személyre szabott mozgásprogramot. Szükség esetén szakorvosi konzultációt is biztosítunk.

A tréning 12 vagy 24 alkalmat jelent, és magába foglal egy ellenőrző mérést. Az ellenőrző mérés azonos a kezdeti személyi gerinc állapotfelméréssel, és azért szükséges a program közben is, hogy nyomon kövessük az Ön fejlődését, esetleg módosítsuk az edzéstervét.

A 12 alkalmas kismama tréning és az ellenőrző mérés összesen 37 500 forintba kerül. (SZÉP kártyát és egészségpénztári kártyát is elfogadunk.)

Szülés előtt álló kismamáknak a kismamatorna javasolt.

 

Bővebb információk: