Önálló Gerinc Tréning

A gerinc egészségének megőrzése érdekében teljesen egészséges vendégeinknek is kínálunk mozgási lehetőséget, mégpedig az önálló gerinc tréninget DAVID gépeken.

 

Az Önálló Gerinc Tréning Előnyei

  • Bármilyen időpontban végezhet önálló gerinc tréninget, amikor a DAVID Gerincklinika nyitva tart.
  • Saját tempóban végezhetők a gerinc gyakorlatok, senkihez nem kell alkalmazkodnia.
  • A DAVID gépekkel maximálisan kíméli ízületeit, illetve célzottan és izoláltan erősítheti gerincének egészségéért felelős izomcsoportjait.
  • Testre szabott, tudományos alapokon álló edzéstervet dolgozunk ki Önnek.
  • Exkluzív környezetben edzhet.

 

További Részletek az Önálló Gerinc Tréningről

Természetesen az önálló gerinc tréning edzései alatt is jelen vannak a DAVID Gerincklinika trénerei, és segítenek a DAVID gépek beállításában vagy bármilyen más kérdések esetén.

A 12 alkalmas önálló gerinc tréning bérlet 3 hónapig érvényes, és 30 000 forintba kerül. A kezeléshez egészségkártyát és SZÉP kártyát is elfogadunk.

Az önálló gerinc tréning megkezdése előtt minden vendégünknek személyi gerinc állapotfelmérésen szükséges részt vennie. A gerinc, teljes körű analízisével tudjuk kizárni az egészségügyi kockázatokat, illetve tudunk összeállítani személyre szabott edzéstervet.

12 alkalom után javasoljuk, hogy végezzen el egy újabb analízist, ún. visszamérést. A visszamérés azért ajánlott, mert a javuló számadatok további motivációt nyújtanak Önnek, illetve megmutatják, mely területekre érdemes jobban koncentrálnia, hogy gerince egészséges tudjon maradni.

 

Bővebb információk: