Gyakori kérdések

Milyen kezeléseket nyújt a DAVID Gerincklinika?

Az első alkalommal a Gerincklinika minden páciense egy személyi gerinc állapotfelmérésen vesz részt. Ennek során – a panaszok függvényében – 60-90 perces vizsgálattal felmérjük a gerinc, a váz- és izomrendszer, valamint a szív- és érrendszer állapotát. A vizsgálattal megállapítható, hogy melyik kezelésünk a legcélravezetőbb.
Az eredmények alapján az alábbi kezelések, programok közül javasol egyet vagy többet Gerincklinika:

Orvosi konzultációt ajánlunk azoknak a Gerincklinika vendégeknek, akiken egészségügyi okokból kifolyólag nem tudjuk elvégezni a személyi gerinc állapotfelmérést.

 Van nekem való kezelés is?

A DAVID Gerincklinika szolgáltatásai mozgásszervi problémákban szenvedőknek és egészségeseknek egyaránt ajánlottak. Kezeléseink az alábbi eredményekkel járnak:

  • Feltárjuk a különféle gerinc- és mozgásszervi fájdalmak és panaszok okait.
  • Gyógyítjuk és megelőzzük a gerinc-, hát-, derék-, váll-, nyaki és egyéb mozgásszervi panaszokat.
  • Elősegítjük a mozgásszervi műtétek és sportsérülések utáni rehabilitációt.
  • Hozzájárulunk a sportolók felkészítéséhez, csúcsformába lendüléséhez.
  • Felkészítjük a kismamákat a szülés alatti és utáni fizikai igénybevételre.
  • Segítjük a gyermekáldást követő testi-lelki regenerálódást és az ezzel járó gerinc- és hátpanaszok megszüntetését.
  • Elősegítjük az eredményes és biztonságos fogyást, alakformálást és stresszoldást.

Mitől különleges a DAVID Gerincklinika?

Hazánkban kizárólag a DAVID Gerincklinika alkalmazza a DAVID gerinc módszertant, mellyel egyedülálló eredmények érhetőek el a gerinc-, hát-, derék-, váll-, nyaki és egyéb mozgásszervi panaszok gyógyításában és megelőzésében.
A német és finn orvosok által több mint 20 év alatt kidolgozott DAVID gerinc módszertanon alapuló foglalkozások mellett természetesen hagyományos gyógytornát is alkalmazunk. Ezenkívül állóképesség-javító, alakformáló és stresszoldó gimnasztikai programok, valamint gyógy- és frissítő masszázsok is igénybe vehetőek nálunk.

Milyen drágák a kezelések?

A DAVID Gerincklinika székhelyén igénybe vehető gyógytornák, masszázsok és stúdió programok ára nem magasabb, mint más gyógy-, wellness-, vagy fitnesz szolgáltató kezelései. A speciális gépeken végezhető, személyre szabott DAVID terápiák és tréningek a hagyományos gyógytornák és fizioterápiás kezelések alkalmankénti áraihoz hasonlóak. Konkrét árakat az adott szolgáltatás bemutatásánál találhat.

Egészségpénztári kártyával, SZÉP kártyával, üdülési csekkel és wellness tickettel is lehet fizetni?

Szerződött egészségpénztáraink tagjai egészségpénztári kártyával is fizethetnek, akár közvetlen kártyalehúzással, terminálon keresztül is. Szintén van lehetőség arra, hogy vendégeink SZÉP kártyával (Széchenyi Pihenő Kártyával) üdülési csekkel és wellness tickettel fizessenek. SZÉP kártyával szolgáltatásainkat a kártya szabadidő és rekreáció alszámlája terhére lehet igénybe venni.

Orvosi beutaló szükséges a kezelésekhez?

A DAVID Gerincklinika kezeléseire és kivizsgálására sok orvos küldi el betegeit, de nincs szükségünk orvosi beutalóra. Amennyiben vannak korábbi leletei, kérjük, hozza magával őket, hiszen a kezelések megkezdése előtt részletes gerinc állapotfelmérést végzünk, melynek része a kórtörténet áttanulmányozása is.

Bővebb információk: