A DAVID Gerincklinika

A DAVID Gerincklinika gerinc- és mozgásszervi panaszok kezelésével és megelőzésével foglalkozik. Szakterületünk a gerinc, a hát, a váll és a térd problémáinak megszüntetése, a műtétek elkerülése, sportsérülések rehabilitációja, illetve az optimális izomerő és izomegyensúly elérése.

A gerinc- és mozgásszervi bántalmak többségét ma már műtét nélkül is meg lehet szüntetni, vagy tünetmentessé lehet tenni. A DAVID Gerincklinika hazánkban az egyetlen intézmény, ahol a DAVID tudományos módszer szerint kezelik a gerinc-, térd- és vállproblémákkal küzdő panaszosokat.

 

A DAVID Tudományos Módszer

A DAVID tudományos módszert egy német és finn orvosokból álló tudóscsoport fejlesztette ki és tökéletesítette az elmúlt több mint három évtizedben.

Tudományos megalapozottsága mellett a módszert a gerinc tartóizmainak funkcióit felmérő és fejlesztését végző speciális DAVID gépek, részletesen kidolgozott gerinc, térd, váll, szív és érrendszeri állapotfelmérés és egy több tízezer ember egészségi adatait tartalmazó adatbázis teszi teljessé.

 

A DAVID Gerincklinika Magyarországon

A magyarországi DAVID Gerincklinika 2004-ben alakult, és napjainkra elnyerte a rangos DAVID Akadémia szakmai minősítést. Szintén szakmai felkészültségünk elismerése, hogy a Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társasága és a Magyar Atlétikai Szövetség ajánlásával működünk. 2005-ben a Magyar Ortopéd Társaság Kongresszusán, 2016-ban pedig a Magyar Gerincgyógyászati Társaság Kongresszusán dr. Varga Péter Pál az MGT elnöke elismerő ajánlását nyertük el. Gyógyításban és egészségmegőrzésben szerzett több éves tapasztalatunkkal hozzájárulunk a jövő szakembereinek képzéséhez szakmai gyakorlatot biztosítva az ELTE rekreáció szervezés és egészségfejlesztési kar hallgatóinak.

Munkatársaink gyógytornász-fizioterapeuták, manuál terapeuták, szakképzett gerinctrénerek, és masszőrök. Rajtuk kívül Dr. Deli Anikó reumatológus szakorvos, Dr. Gémes Kristóf Gábor ortopéd-traumatológus, Dr. Jakab Gábor Vencel gerincsebész főorvos  és Dr. Zubek László aneszteziológus adjunktus segíti munkánkat.
A DAVID tudományos módszert kidolgozó, DAVID Health Solutions a gyógyításban elért eredmények és a magas minőségű szakmai munka nyomán, kelet-európai referencia klinikává minősítette a budapesti DAVID Gerincklinikát. A minősítés nyomán a DAVID Gerincklinika egyedüli hazai intézményként felkerült a DAVID klinikák nemzetközi térképére.

DAVID Health honlapja
 

 
Bővebb Információk: